ΑΝΤΡΕ Α.Ε.Β.Ε

40 χρόνια εμπειρίας

antre_640

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στις αρχές του 1969 και ασχολήθηκε ενεργά με την εισαγωγή αλλά και την συναρμολόγηση Ηλεκτρονικών Μέσων καθώς επίσης και κλιματισμού.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων είναι ότι έχει κερδίσει μέσα από την πρακτική εφαρμογή , την εμπειρία  να αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στα προϊόντα που κατασκευάζουν και να τα υποστηρίζει με εγγύηση καλής λειτουργίας.

 

Η εταιρεία μας ασχολείται :

 


Τεχνολογία Λαμπτήρων και Φωτιστικών τύπου CFL & LED


Οι  νέοι ηλεκτρονικοί λαμπτήρες συνδυάζουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα τους. Η πρόσφατη κυκλοφορία της νέας αυτής γενιάς ηλεκτρονικών λαμπτήρων οικονομίας ενέργειας, έχει απόδοση την καλύτερη δυνατή φωτεινότητα με την χαμηλότερη κατανάλωση. Δηλαδή η κατανάλωση ξεκινάει απο το 5% με 20% της τελικής τους απόδοσης σε ενέργεια. Η ποικιλία των λαμπτήρων είναι μεγάλη, σύμφωνα με την απαίτηση του χώρου που θέλετε να καλύψετε σε φωτισμό. Η αντοχή και η ανθεκτικότητα των προϊόντων μας, τους επιτρέπουν να αποδώσουν το περισσότερο δυνατό των ωρών λειτουργίας τους, με τη μεγάλη δυνατή φωτεινότητα, που έχει ζητηθεί από εσάς.

Που θα μας βρείτε

Βρειτε τα προιοντα μας στην περιοχη σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κεντρικά γραφεία
ΑΝΤΡΕ Α.Ε.Β.E
Ελευθερίου Βενιζέλου 29
Αγιος Στέφανος, 14565, Αττική
Τηλ. : 210 8140 050, Fax: 210 6218640
e-mail: antre@otenet.gr

`