Βρίσκεστε εδώ:: Aρχική » Αντρε Α.Ε.Β.Ε »

40 χρόνια εμπειρίας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στις αρχές του 1969 και ασχολήθηκε ενεργά με την εισαγωγή αλλά και την συναρμολόγηση Ηλεκτρονικών Μέσων καθώς επίσης και κλιματισμού.

 

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των χρόνων είναι ότι έχει κερδίσει μέσα από την πρακτική εφαρμογή , την εμπειρία να αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στα προϊόντα που κατασκευάζουν και να τα υποστηρίζει με εγγύηση καλής λειτουργίας.

 

Η εταιρεία μας ασχολείται :
-Με την προμήθεια ηλεκτρονικών λαμπτήρων οικονομίας ενέργειας (save energy lamps) και φωτιστικών , λαμπτήρων τύπου LED και φωτιστικών, από οίκους του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας στην Ελλάδα.
-Με την προμήθεια σε έπιπλα και βάσεις (για τηλεοράσεις, dvd, video, hi-fi), από οίκους του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας στην Ελλάδα.

Τεχνολογία Λαμπτήρων και Φωτιστικών τύπου CFL & LED

Οι νέοι ηλεκτρονικοί λαμπτήρες συνδυάζουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα τους. Η πρόσφατη κυκλοφορία της νέας αυτής γενιάς ηλεκτρονικών λαμπτήρων οικονομίας ενέργειας, έχει απόδοση την καλύτερη δυνατή φωτεινότητα με την χαμηλότερη κατανάλωση. Δηλαδή η κατανάλωση ξεκινάει απο το 5% με 20% της τελικής τους απόδοσης σε ενέργεια. Η ποικιλία των λαμπτήρων είναι μεγάλη, σύμφωνα με την απαίτηση του χώρου που θέλετε να καλύψετε σε φωτισμό. Η αντοχή και η ανθεκτικότητα των προϊόντων μας, τους επιτρέπουν να αποδώσουν το περισσότερο δυνατό των ωρών λειτουργίας τους, με τη μεγάλη δυνατή φωτεινότητα, που έχει ζητηθεί από εσάς.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια σειρά καινοτόμων λύσεων φωτισμού στην Ελληνική αγορα. Τα προϊόντα μας δεν είναι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και γνωστά για την καλή ποιότητα τους. Την ίδια στιγμή , κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικά συγγυρίες που έχει φέρει η οικονομική κριση στη χώρα μας, προσπαθούμε να προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε σχετικά χαμηλό κόστος ως μέσο για τη διασφάλιση των μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων με τους πελάτες μας.

Το oραμά μας

Το όραμα μας είναι η εταιρία μας με τις εισαγωγές της να βοηθήσει τη κάλυψη της Ελληνικής αγοράς σε προϊόντα φωτισμού εξοικονόμησης ενέργειας. Το πιο σημαντικό όμως, να εισάγει μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα εναρμοσμένα στις νέες τεχνολογίες.

Οι αξίες μας

- Ο σεβασμός και η φροντίδα προς τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον
- Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία σε όλες τις πτυχές της πολύπλευρης επιχείρησή μας.
- Συνεχής αναζήτηση καινοτόμων και οικονομικά αποδοτικών λύσεων φωτισμού.

Γράψου στο newsletter μας!

Copyright © ANTRE SA Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.